Flyg

Med en flygresa på endast fyra timmar tar man sig från Stockholm till Malagas flygplats Pablo Ruíz Picasso. Många rutter innehåller ett eller flera stopp på vägen och förlänger givetvis resan ner, men direktflyg finns att hitta med bl. a Norwegian och SAS. Exempel på andra flygbolag som tar dig ner till Malaga är: Spanair, Lufthansa, Air France, KLM och Air Berlin.

flygplan malaga

Direktflyg

Direktflyg till Malaga från Stockholm Arlanda tar 4,5 timmar och trafikeras av Norwegian och SAS. Flyger du från Skavsta eller Västerås med Ryanair är flygtiden ca 4 timmar och 20 minuter.

direktflyg malaga

Reser du från Göteborg trafikerar Norwegian, SAS och Ryanair sträckan med direktflygningar som tar ca 4 timmar.

Observera att det kan tillkomma nya flygbolag som kör flyg direkt så det bästa tipset är att alltid söka dina avgångar från pris-jämförselsesidor.

Med någon minuts promenad från flygplatsen ligger pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Malagas centrum och dess närförorter. Biljetten kostar inte mer än en dryg euro och tar ca 10 minuter. Självklart är taxi eller buss ett annat alternativ. En taxiresa in till staden kostar cirka 8 euro. Behöver du hjälp att hitta på flygplatsen finns en utmärkt karta över Malaga flygplats att ladda ner och skriva ut.

Till Malaga kan du åka charter eller reguljär, planerar du att boka flyg och hotell separat kan vi tipsa om hotell i Malaga.